Een verticale moestuin op jouw schoolplein!

 

Jij als leerkracht weet natuurlijk als geen ander dat een witte boterham met chocopasta tijdens de speel- pauze niet de beste keuze is. Je wílt waarschijnlijk niets liever dat de kinderen in jouw klas gezonder eten en de kinderen leren over gezond voedsel. Maar hoe dan?! Weinig ruimte? Kijk dan eens naar de verticale school moestuin. Het vergt niet veel tijd, een kwartiertje onderhoud per week. Het is eenvoudig (6-jarigen kunnen het) en voor de kinderen is het erg leuk en leerzaam.

Van Bij Ons helpt kinderen en leerkrachten jaarrond gemakkelijk, gezonde, verse groenten, kruiden en fruit te kweken op een verticale moestuin in de klas of op het schoolplein. De verticale school moestuin als uitgangspunt voor toekomstgerichte leerervaringen op het gebied van natuur, gezondheid en wetenschap. Hierbij krijg je een compleet pakket om jaarrond in de klas met de moestuin bezig te zijn, bijvoorbeeld challenges, quizen, zaden, voeding en recepten.

De verticale moestuin kun je financieren met de Gezonde School Subsidie 2023. Meer informatie over de Gezonde School Subsidie.

© Schoolplein van de Toekomst | ontwerp en realisatie huyswerk.nl