BSO’s: doe mee met de Gezonde Smikkelweken!

Tijdens de tweede week van de zomervakantie kunnen bso’s meedoen met de Gezonde Smikkelweken; het grootste groenten inspiratieprogramma voor kinderen van 4 tot 12 jaar, op de bso en thuis.

Tijdens deze 3e editie gaan maar liefst 90.000 kinderen in Nederland op 1.000 bso’s op groenten ontdekkingstocht. Deelnemende bso’s ontvangen 4 groente activiteiten. Alles wat je nodig hebt wordt krakend vers op locatie geleverd. Ook zitten er Kook- en Speelboeken voor alle deelnemende kinderen bij én een leuk online programma. We werken samen met het Voedingscentrum zodat alles binnen de richtlijnen van de Schijf van 5 past.

Doordat het programma in Brabant gesubsidieerd wordt door Jong Leren eten en de regio Noordoost Brabant, hoeft jouw locatie slechts een kleine eigen bijdrage van € 39,95 te betalen, ongeacht het aantal deelnemende kinderen. Deze gesubsidieerde plekken zijn beperkt, dus ben er snel bij!

Inschrijven kan op www.gezondesmikkelweken.nl. Hier vind je ook meer informatie over het programma van deze zomer én de succesvolle resultaten van afgelopen edities. NB: is jouw bso-locatie in de gemeente Heusden, Vught, Boxtel, ‘s-Hertogenbosch, Sint Michielsgestel, Meierijstad, Oss, Bernheze, Maashorst, Boekel of Land van Cuijk? Geef dan op het inschrijfformulier bij ‘bso locatie’ Noordoost Brabant aan. Alle andere bso’s kunnen ‘Noord-Brabant overig’ aanklikken.

© Schoolplein van de Toekomst | ontwerp en realisatie huyswerk.nl