Schoolplein van de Toekomst vlogs

Video’s

Voor de vlogs voor Schoolplein van de Toekomst doorkruisen we het hele land. Simon Eurlings van IVN interviewt ervaringsdeskundigen over onderwerpen zoals subsidies, onderhoud en het ontwerpen van een schoolplein van de toekomst.

Vlog 1 – Subsidie voor een groen schoolplein

Een groen schoolplein wil natuurlijk iedereen, maar hoe krijg je het financiële plaatje rond? Tineke Vermeer van T-PrimaiR legt uit hoe zij dit in Tilburg doen.

Vlog 2 – Transitie grijs naar groen schoolplein

Bij Kindcentrum De Raagten spreken we Marianne Greenall van Schoolpleinadvies, over hoe je van een grijs schoolplein naar groen kunt gaan.

Vlog 3 – Onderhoud

Basisschool De Sporckt in Tilburg kreeg subsidie voor de aanleg van een groen schoolplein, maar hoe zit het met het onderhoud van al dat groen?

Vlog 4 – Samen ontwerpen

Voor de vlogs voor Schoolplein van de Toekomst doorkruisen we het hele land. Vandaag zijn we bij basisschool de Avonturijn. We spreken Petra Wevers van Krachtig Buiten over samen ontwerpen.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, inspiratie opdoen en mooie voorbeelden ontvangen? Schrijf je dan in voor onze 2-maandelijkse nieuwsbrief Groen, Gezond & Waterwijs! Groen, Gezond & Waterwijs is een initiatief van Schoolplein van de Toekomst en Jong Leren Eten Noord-Brabant. Samen jagen we de aanleg van groene schoolpleinen en buitenonderwijs aan.

© Schoolplein van de Toekomst | ontwerp en realisatie huyswerk.nl