Train-de-trainer Gezonde Kinderopvang geopend!

De inschrijving voor de train-de-trainer van Gezonde Kinderopvang – behorend bij de scholing ‘Een Gezonde Start’ staat open. Ook in het eerste halfjaar 2023 kunnen kinderopvangorganisaties weer kosteloos een pedagogisch (staf)medewerker laten opleiden tot coach Gezonde Kinderopvang. Klik hier om je aan te melden.

Train-de-trainer Gezonde Kinderopvang
De train-de-trainer en scholing Een Gezonde Start zijn onderdeel van Gezonde Kinderopvang. De train-de-trainer leidt een pedagogisch (staf)medewerker op om als coach Gezonde Kinderopvang binnen de eigen organisatie aan de slag te gaan. Als coach Gezonde Kinderopvang ben je hét aanspreekpunt voor een gezonde leefstijl binnen de organisatie en school je je eigen collega’s.

Fysiek en online
De trainingen vinden zowel fysiek als online plaats en hebben hetzelfde programma. De fysieke training volg je in het Fletcher Hotel in Amersfoort (inclusief overnachting op eenpersoonskamer). De online training kun je thuis of op een andere rustige werkbare plek volgen. Sommige werkvormen zijn hiervoor iets aangepast.

Vragen?
Heb je vragen over de train-de-trainer, mail dan naar info@scholingeengezondestart.nl. Kijk voor antwoorden op andere vragen over Gezonde Kinderopvang bij Veelgestelde vragen of op Gezondekinderopvang.nl.

© Schoolplein van de Toekomst | ontwerp en realisatie huyswerk.nl