Symposium Het zit in je Natuur

Educatie vanuit verbinding, tussen de innerlijke mens en de buitenwereld, waarbij de natuur een belangrijke inspiratie- én activatiebron is. Een antwoord op veranderende ontwikkelvragen van de nieuwe generatie. Daarover gaan Edux en samenwerkingspartner INOS graag met je in gesprek. Ga hiervoor naar het symposium Het zit in je natuur

Wetenschappelijke inzichten

Sprekers Agnes van den Berg en Mark Mieras nemen je mee in wetenschappelijke inzichten. Wat is de impact van natuur op kindontwikkeling? En welke antwoorden geeft de natuur op complexe maatschappelijke uitdagingen? Edux en INOS hebben wetenschappelijke inzichten vertaald naar FONK, een educatieprogramma voor kinderopvang en onderwijs. Zij vertellen je daar graag meer over. Stel je vragen aan onze sprekers en ga in dialoog met onze gasten. We sluiten het symposium af met een netwerkborrel. Maak van de gelegenheid gebruik om geïnspireerd te worden door mooie gesprekken. 

Aanmelden en locatie

Aanmelden kan via edux.nl/symposium . Daar vind je ook meer informatie over het symposium. Wacht niet te lang, want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. 

Datum:               donderdag 6 oktober 2022 
Tijden:                13.30 – 17.00 uur 
Locatie:              INOS-school De Avonturier, Effenseweg 15, 4838 BA, Breda 

© Schoolplein van de Toekomst | ontwerp en realisatie huyswerk.nl